Биляна Дол се раздели с Валери Божинов (Вижте защо сръбкинята го заряза)

Гласувайте за статията

Биляна Дол остави Валери Божинов, замина при роднините в Сърбия

Биляна Дол и Валери Божинов изненадващо се разделиха. При това за цели две седмици! Не, сръбкинята не е напуснала футболиста, уморена да го следва из различните държави по света, а просто замина за няколко седмици да види семейството си.

Близо седмица Биляна прекара сама в Сърбия, където бе отишла да се види с близки и приятели, пише „България днес“. Чаровната брюнетка замина малко след това и за Истанбул, докато любимият й е на тренировъчен лагер с бившия си отбор „Ботев“ (Враца).

Повод за спекулации, че двамата са прекратили връзката няма, като футболистът даде да се разбере, че отношенията им са изключително сериозни. Той не пропусна да засвидетелства и уважение към половинката си. И й благодари, че е изоставила кариерата си, за да го подкрепя и да бъде с него навсякъде.

„Биляна се посвети изцяло на мен и на професията ми, поставяйки себе си на заден план, за да можем да вървим заедно по пътя, по който аз определя“, каза още футболистът.

Той поддържа прекрасни отношения и с бившата си съпруга Николета Лозанова. Нещо повече, тя и настоящият й приятел бяха на почивка с Божинови в началото на месеца. Заедно, в Дубай, пише още „Слава“.

Самият футболист признава, че за него това е само още един пример колко са израснали в отношенията си. „Именно това е показател, че сме интелигентни хора, които изпитват силно уважение един към друг. Което ни кара приоритет да бъде не личното ни щастие, дали да сме заедно, макар и нещастни, а на човека отсреща. Който е по-щастлив с друга половинка.“, допълни още той.

Биляна Дол остави Валери Божинов, разпуска сама в Сърбия и Турция сн. Инстаграм

Биляна Дол остави Валери Божинов, разпуска сама в Сърбия и Турция сн. Инстаграм

Най-вероятно с Биляна Дол отново ще се съберат, веднага щом приключи тренировъчният му лагер. А до тогава, вместо да скучае сама в столицата, сръбската красавица ще се разтъжи със семейството си. И ще прекара малко време с приятелките си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар