Биляна Дол призна за раздялата с Божинов: Нагоните му бяха по-силни, няма да намери друга като мен! (Вижте думите й)

Гласувайте за статията

Биляна Дол потвърди, че с Божинов са се разделили заради негови изневери

Доскорошната половинка на Валери Божинов, Биляна Дол излезе с официално съобщение на профила си в „Инстаграм“, с което обясни за края на връзката си с българския футболист. Сръбкинята разкри за саможертвите, които е направила заради любовта си към Божинов и накрая му пожела всичкото щастие на света.

„С Валери вече не сме заедно. За съжаление, настъпи краят на нашето общо пътуване, което мнозина определяха като мечта. Дадох най-доброто от себе си, за да бъда най-добрата партньорка, тъй като му помогнах да съживи кариерата си, да стане по-добър родител, да подобри отношенията с майка си и бившата си съпруга, както и самият той да се чувства щастлив и пълноценен.

Бях до него, когато падаше и когато се опитваше да се върне на върха… и дори в Китай бях до него. Явно това не беше достатъчно и неговите нагони бяха по-силни. Не става въпрос, че съм преставала да го обичам, но неговите болни инстинкти и желанието да ги осъществи ме нараниха като жена… Желая му всичкото щастие в живота, но повече няма да намери друга жена, която да го обича и подкрепя като Биляна Дол. Край!“, написа Биляна.

Биляна Дол и Валери Божинов раздяла

Снимка: Блиц

Първият коментар под публикацията е именно на Валери Божинов, който на сръбски е написал: „Благодаря ти за всичко“, предават от Блиц. Любопитното обаче е, че Биляна го изтри доста бързо. Очевидно сръбкинята действително е бясна на нашенеца и раздялата им изобщо не е минала приятелски.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар