Биляна Дол: Обожавам Алисия, Николета е най-красивата българка! (Сръбкинята не се сеща за Валери, първа дружка е с бившите му)

Биляна Дол разкри дали има човек до себе си

Бившата на Валери Божинов шокира последователите си като призна, че се възхищава и обича предишните жени на футболиста. В разговор с фенове тя опреди Ни Ло като най-красивата жена в България и се обясни в любов на Алисия. Според нея певицата е добра майка и приятелка и затова Биляна направо я обожава. За сметка на това лаконично обясни, че с Валери я свързват само хубави спомени, макар че в момента е сама.

биляна дол
Снимка: Инстаграм

Отношението й към бившите на бившия породи още въпроси, но дол обясни, че не вижда нищо нелогично в прекрасните си отношения с Николета Лозанова и Алисия. Иначе Дол бе максимално откровена и не скри че е на 45 години, което също изуми феновете й.

„Изглеждаш много по-млада“, бяха категорични те. Красивата сръбкиня призна още, че има екстеншъни и се доверява на сръбски лекари за бюти процедурите си. Дол в момента работи в Истанбул по новата си колекция от бански костюми, пише hotnews.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.