Биляна Дол не спира да командори Божинов (Вижте как го излага в Швейцария)

Гласувайте за статията

Биляна Дол държи Валери Божинов на къса каишка.

Откакто се подвизава в Швейцария с любимата си, Божигол е станал абсолютен мъж под чехъл! Биляна Дол се чувства като у дома си в страната, защото там от доста време живеят родителите й. Затова и красивата сръбкиня си е пoзволила. Както казват хората, хвани си кака, за да те отрака. Но случаят на футболиста май е по-различен и по-скоро ще стане за смях!

Оказва се, че Биляна Дол държи любимия си на къса каишка и не го изпуска от поглед. Под претекст, че е по-ориентирана в града и знае езика, тя си развежда Валери като малко дете и не му дава и минута спокойствие. Кара го на тренировки и след това го взима с кола от стадиона. А времето, в което той тренира, тя се припича с някоя дружка край Женевското езеро или ходи на шопинг.

След това отива да си прибере покорния Божинов и двамата се размотават заедно. Това, разбира се, предизвиква куп шеги и откровени подигравки към родния футболист от съотборниците му. Но Валери знае, че междувременно те му завиждат за секси гаджето. Затова отдава жлъчните им коментари на завист и не им обръща внимание.

А и е толкова хлътнал по Биляна Дол, че й се подчинява покорно. Според близките му, именно сръбкинята е в основата на коренната промяна в стила на Божигол. Той никога не е имал такава прическа и такива дрехи, както сега. Заради тях модната полиция често го погва и подиграва. Но за Валери е най-важно неговата любима да го харесва, пише hotarena.net.

Биляна Дол се оказа истинския генерал, а не Божигол

Биляна Дол се оказа истинския генерал, а не Божигол

Освен това, президентът на настоящия отбор на Божинов сподели, че нежната му половинка е била главно действа лице в преговорите за заплащането, което той ще получава в „Лозанспорт“. Биляна Дол има опит в тази сфера покрай брака си с немския национал Томас Дол. Така тя успяла не само с чар да издейства по-висока заплата на Валери, но и с познаването на тънкостите на пазаренето.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар