Биляна Дол избъзика Валери за малките котета (Снимка как го гаври)

Гласувайте за статията

Биляна Дол подигра Валери заради скандала с малките котета

Биляна Дол реши да избъзика половинката си заради свалките му

Биляна Дол избъзика Валери за малките котета. Половинката на футболиста не пропусна да го подиграе лекичко заради свалките му от не толкова далечното минало. Когато той се опита да зарибява неизвестна студентка с лафа „Малко коте, секс има ли?“. Лаф, който стана култов. А „малките котета“ се превърна в нарицателно.

Брюнетката реши да припомни именно тази хитова проява на футболиста от началото на миналата година. Интересното е, че този път обаче използва приложение в Инстаграм, за да се докара в този вид. Сръбкинята влезе в образа на малко коте и се пусна така в социалните мрежи, видя hotarena.net.

Биляна ДолКато феновете веднага заподозряха, че тя го прави нарочно, за да бъзика нападателя. Неотдавна и бившата му половинка – Николета Лозанова, направи същото като се появи публично на модна изява с малко коте в ръка.

Има и такива, които смятат, че Биляна просто скучае в Китай, докато Божинов е на тренировки. Доскоро се твърдеше, че Биляна била много щастлива, че половинката й е в Китай, но явно вече започва да се отегчава. И се чуди как да си запълва времето, докато Валери го няма.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар