Биляна Дол би шута на Валери Божинов (Вижте защо го заряза)

Гласувайте за статията

Биляна Дол отсвири Валери Божинов, силикновата бомба няма намерение да живее в България

Биляна Дол и Валери Божинов се разделят. След като футболистът претърпя пъен провал с клубния си отбор в Швейцария ще трябва да се завърне в родината.

Божинката бе натирен от швейцарския „Лозана” и ще се прибере в България. Любимата му няма да го последва, а ще остане при родителите си. Които от години живеят в Швейцария. Силконката е тотално разочарована от провала на любимия си. Всичките й планове да се установят в богатата страна отидоха на вятъра. След като нашенецът се провали с гръм и трясък, предават от електронното издание hotarena.net.

Така, че до края на тази година ще живеят разделени. А после апетитната Биляна смята да се върне в Белград. А по това време Валери ще тренира в столицата. Надеждите му да го вземат в „Левски” бяха попарени. Шефовете на клуба Спас Русев и директорът Даниел Боримиров не у дават да припре даже до съблекалните на стадион „Герена”.

Божигол няма отбор, а няма и да има гадже поне временно. Той трябва да се уреди с трансфер в чужбина следващата година. Остава загадка дали аферата му с Биляна Дол ще издържи на раздялата. Но феновете му знаят нрава и се съмняват, че бившия на Алисия и Николета ще се забърка в скандал с някое малко коте. По всичко личи, че и сръбкинята няма да търпи да й слага рога.

Провалът на терена е съпроводен и с личен провал в интимните отношения на футболиста, коментират злите езици.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар