Били Боб Тортън за Анджелина Джоли: Няма да повярвате колко е студена! (ТОП 3 на най-скучните звезди в леглото)

Били Боб Тортън за Анджелина Джоли: Няма да повярвате колко е студена! (ТОП 3 на най-скучните звезди в леглото)
3 (60%) 2 votes

Първият съпруг на актрисата издаде неподозирани тайни от интимния им живот

Анджелина Джоли, която е смятана за най-сексапилната жена на света преди години бе женена за актьора и продуцент Били Боб Торнтън.

Анджелина Джоли и Били Боб Тортън
Снимка: Гугъл

Бившият съпруг на холивудската звезда призна след развода, че тя е много студена в леглото. Торнтън казва: „Не може да си представите колко е скучна в секса. Много хора не могат да повярват, но Анджелина, въпреки, че е известна с любовта си към камшиците и веригите, не е добра в леглото, но тава е самата истина.”

Мария Шарапова и Адал Лавин
Снимка: Гугъл

Като не по-малко студена се слави и бившата приятелка на Григор Димитров, руската тенисистка Мария Шарапова. Екс гаджето й Адам Лавин с когото връзката на Маша приключи рязко, както и започна разкри колко е разочарован е от нея като любовница.

„По време на секс тя не издаваше никакъв звук. Не може да си представите колко разочарован бях. Мислех, че ще вика от удоволствие, а тя лежеше като умряла. Ядоса се когато издавах любовни звуци, защото не можела да се концентрира.”, казва музикантът.

Парис Хилтън и Ник Картър
Снимка: Гугъл

Богаташката наследница Парис Хилтън също не е почитателка на секса. След раздялата си с Ник Картър той разкри: „ Не мисля, че обича секса. Тя непрекъснато се нуждаеше от наркотици и алкохол, за да се чувства уверена. Но и това не помогна. Обикновено нищо не се случваше защото бе толкова пияна, че губеше съзнание.”, предават от crnobelo.com.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар