СТАРА СНИМКА разкри за измамите на Биг Брадър! (ВИЖ)

Гласувайте за статията

Ретро фото на Стоян Дудов и тризначките разкри поредната манипулация в Къщата

Стара снимка на тризначките и Стоян Дудов разкри поредната измама на „Биг Брадър“. Оказва се, че благоевградските фурии и моделът Стоян всъщност се познават отдавна.

Разкриха поредната измама на "Биг Брадър"

Разкриха поредната измама на „Биг Брадър“

Ретро снимка на Дудов и Надежда за пореден път затвърди мнението на зрителите, че шоуто е манипулирано, а Биг Брадър мами публиката. С влизането на Стоян в Къщата тризначките спретнаха невиждан театър, само и само да убедят всички, че не го познават. Кръстосания разпит, на който го подложи Надежда уж двамата се виждат за първи път е бил само за параван. Сестрите не само познават Дудов още преди да влезе в Къщата. Но също така го познават и отдавна.

Старата снимка на Стоян Дудов и Надя на светско събитие разкри поредната манипулация. Въпросът е защо трите грации се правеха на приятно разсеяни в Къщата и твърдяха, че не се познават с модела.

Дудов също полагаше огромни усилия да не се издаде и да запази в тайна, че е познат на тризначките. Но тъй като самото му участие бе нагласено, неговото мълчание е ясно. Явно и циркът на тризначките е режисиран, както и /не/познанството им с Дудов. „А казваха, че никога преди не са се виждали“, негодуват срещу измамата интернет потребители.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

2 коментара to “СТАРА СНИМКА разкри за измамите на Биг Брадър! (ВИЖ)”

 1. Tsvetelina Georgieva

  Дек. 10. 2012

  XARESVA MI

  Reply to this comment
 2. Mariq Miteva

  Дек. 11. 2012

  eee tova e ve4e prekaleno.

  Reply to this comment

Добавете коментар