БИГ Брадър изгонил Емануела, за да си спести от хонорара й (Всичко за скандала)

Гласувайте за статията

Емануела бе изгонена от Големия брат, а не напусна по желание, лъсна истината за предварителната договорка

Емануела не напусна Къщата по собствено желание както бе тиражирано в риалити формата. Лъсна скандалната истината за излизането на сладкопойната чучулига от сейрджийското предаване.

Както вече с досещате напускането й на Къщата било предварително скалъпено от сценаристите на шоуто. В договора на певицата била записана клауза, че ако остане след 21 ден освен хонорара, който й се полага трябва да й се заплаща по 5 хиляди за всеки допълнителен ден.

Снимка: kliuki.net

Така, че освен 120-те хиляди, които Еми ще прибере ако бе останала до финала й се полагат още почти толкова пари. Ситуацията бе разиграна така, че все едно влюбената изпълнителка излиза заради годеника си Мартин. Но само за пред зрителите, предават от Жълтите новини на ПИК.

Емануела и Мартин изиграха сърцераздирателни сценки, но предварително инструктирани от сценаристите.  Дали ще възобновят връзката си навън или са разиграли поредния нагласен цирк остава само да гадаем.

Но едно нещо стана ясно, че Емануела е била любезно помолена да напусне Къщата. Явно, че продуцентите не са намерили за нужно да влагат повече средства за нейния образ в шоуто и решиха да се освободят от нейното участие в играта.

Лъсна скандалната истина, че в БИГ Брадър всичко предварително е нагласено и само ни заблуждават, че гледаме риалити, негодуват зрителите. Които бяха против излизането на любимката си Емануела от Къщата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар