Бивш любовник ограбил Моника Валериева (Богаташът си искал подаръците, тя не му ги връщала – Скандални подробности)

Гласувайте за статията

Моника Валериева отарашена от арабски милионер, любовникът си поискал скъпоценностите, а тя ги задържала

Моника Валериева, която стана жертва на обир за пари и ценности на стойност половин милион лева била ограбена от бивше гадже. Мъжът бил влиятелен арабски милионер, който имал бизнес в България и се подозира, че той стои зад обира в дома й в Студентски град.

По последни данни криминалистите все още не са стигнали до физическия извършител. Но те са убедени, че е някой от най-близкия кръг до моделката.

Самата дупничанка смятала, че ценностите й са отмъкнати от бившия й любовник, който е ливанец. Иде реч за милионера от ливански произход Абдул Карим Мохамад Хассун. Който е известен с прозвището Раби. Баровецът върти сериозен бизнес в България и е собственик на компании за металорежещи машини на територията на Асеновград.

Милионерът поддържал интимни отношения с красавицата до есента на миналата година. Двамата обаче скъсали след див скандал защото Моника му кръшкала със син на бивш депутат. А Раби бил много ревнив.

Снимка: Инстаграм

Близки до Валериева твърдят, че всичките й ценни бижута са купени от Раби, който й подарил пет гривни „Картие” с диаманти и скъп марков часовник когато били на почивка в Дубай преди няколко години.

Арабинът е един от малкото мъже, допускани в жилището на моделката. Говори се, че имал собствен ключ, който й върнал след раздялата. Пред следователите Моника признала, че няколко месеца преди тараша Раби поискал да му върне всичките подаръци. Но тя ги задържала, предават от ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар