Бившият на Симона Загорова тотално я изтри от живота си (Дани Милушев не излиза от баровете – Подробности)

Гласувайте за статията

Бившият на Симона Заговора – Дани Милушев, вече си живее живота

Любовта между Симона Загорова и Дани Милушев бързо-бързо приключи, съвсем по начина, по който и започна. След като двамата дълго време бяха обект на интерес и на практика си направиха и дете, сега на дневен ред е раздялата им. Бившият любим на младата певица вече тотално я е изтрил от живота си. Миналото му е заличено от социалните мрежи. И макар в реалността малката Галина да има двама родители, майка ѝ не е на показ в профилите на доскорошния си възлюбен.

Бившият на Симона Загорова я изтри от живота си

Бившият на Симона Загорова я изтри от живота си
Снимка: Фейсбук

Дани Милушев намери кардинално решение на проблема. Общите снимки на двамата в мрежата са заличени, а профилът му гъмжи от селфита. Въпреки че не демонстрира любовна мъка, Дани вече се е отдал на гуляи с приятели. Фотосите му са показателни и по всичко личи, че той не излиза от баровете. Тук-таме в кадрите и видеата се прокрадва и намек за нови авантюри в женска компания.

Доколко подобни отношения са сериозни, за момента не е въпрос на коментар. Кратките сторита категорично клонят в полза на младите дами, които си търсят апетитно гадже. Така Дани Милушев явно съвсем не страда от раздялата със Симона Загорова. Засега той не е коментирал края на връзката им, а и младата майка беше достатъчно уклончива. „С Даниел приключихме нашите любовни отношения“, сподели певицата наскоро, без да влиза в повече подробности.

За широката аудитория остава да гадае на какво се дължи раздялата им. Предвид знойния характер на тъщата обаче изводите са повече от красноречиви. Засега бебето остава само с майка си, пише още hotarena.net. Според Симона Загорова малката Галина е допирната точка между нея и бившия ѝ любим. В отглеждането на детето ще участват и двете фамилии, но за жалост, родителите му продължават напред поотделно.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар