Бившият на Мариана Попова я смени със секси блондинка (Вижте коя е новата му)

Бившият на Мариана Попова я смени със секси блондинка (Вижте коя е новата му)
5 (100%) 1 vote

Бившият мъж на Мариана Попова намери любовта в лицето на собственичка на клуб

В края на септември певицата Мариана Попова роди дете от актьора Веселин Плачков. Тя неведнъж е споделяла, че именно екранният Левски е сродната й душа. „След много неуспешни връзки най-сетне открих истинската любов в лицето на Веско”, признава изпълнителката, която има още една дъщеря от италианеца Ханес Перфлер.

Запознати издават, че Попова е в отлични отношения с бившия си мъж. Налагало се да се срещат от време на време заради детето и запазили добрия тон в общуването си. Така 9-годишната Мария-Магдалена се чувствала спокойна и преживяла по-леко раздялата на родителите си.

Ханес и Мариана се запознаха преди десетина години в Поморие, но връзката им не успя да проработи, макар че се сдобиха с дъщеря. Италианецът, който върти успешен ресторантьорски бизнес у нас, бил в морския град по работа. По стечение на обстоятелствата с певицата се озовали в един хотел, а колегата й Орлин Горанов ги запознал.

Бившият на Мариана Попова Ханес

Снимка: Фейсбук

Говори се, че по онова време Попова лекувала емоционалните рани, които й нанесла интимната афера с президента Георги Първанов, а Ханес я впечатлил с чара и чувството си за хумор. Той успял да я измъкне от кризата и да я зареди с позитивизъм. Още преди да имат време да напаснат характерите си, Мариана забременяла, а впоследствие това им изиграло лоша шега. „Нещата между нас се развиха толкова бързо, че нямахме време да се опознаем. Много сме различни, затова не се получи”, споделяла е изпълнителката.

Преди години се заговори, че Ханес редовно кръшкал на Мариана, но и двамата отричат тези твърдения. Макар че се сгодиха в риалити шоуто „ВИП Брадър”, те така и не стигнаха до брак, а различията в характерите им несъмнено оказали своето влияние.

Днес ресторантьорът и сомелиер е щастлив в личния си живот и се радва, че новата му жена не е известна в публичното пространство. Чаровната блондинка се казва Жанет Стоянова и работи в същата сфера като него – тя е един от собствениците на популярен столичен клуб. Ханес е благодарен на съдбата, че се е събрал с нея, защото не може да си представи по-добра половинка.

„За времето, в което сме заедно, не сме се карали сериозно нито веднъж. Освен това дъщеря ми много я харесва, а това е важно за мен”, споделя Перфлер.

Междувременно Мариана също откри любовта и даже роди за втори път. Къдрокосата изпълнителка и актьорът, изиграл Апостола във филма „Дякон Левски”, са заедно от 3 години. И Веселин Плачков има дъщеря от предишна връзка, та сега всички са едно голямо и щастливо семейство. „Никакви страшни катаклизми не е имало с децата. Не сме имали нужда от психолози и дълги разговори, за да обясняваме. Преди отношенията ни не са били в ред, сега момичетата виждат, че всичко е нормално. Казват, че щом ние сме щастливи, те са добре”, разказвал е Веско в свои интервюта.

За да бъде с Попова, той разтрогна 10-годишен брак и започна живота си отначало. „В един момент нещата просто се случиха и ние се усетихме на едно друго ниво. Любовта не се планира и не може да се обясни. Щастлив съм, че срещнах Мариана и имам привилегията да общувам ежедневно с чист човек като нея. Тя е истинско богатство! Благодарен съм за възможността толкова талантлива жена като нея да ми обръща внимание – да се обичаме, да се радваме и да бъдем един до друг“, споделял е актьорът.

Засега влюбените не искат повече деца, нито пък имат планове за сватба. Неотдавна се появиха твърдения, че двойката е сключила таен брак, но те се оказаха само слухове.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар