Бившият на Маги Желязкова я смени с топ манекенка (Вижте коя е новата на Боби Манекена – Фото)

Бившият на Маги Желязкова я смени с топ манекенка (Вижте коя е новата на Боби Манекена – Фото)
2 (40%) 1 vote

Бившият на Маги Желязкова заби топ манекенка

Бившият борец Борислав Желязков, известен с прякора Боби Манекена и един от топмоделите на България от края на 90-те и началото на новия век – Роси Черногорова са най-новата светска двойка, съобщи светското предаване на ПИК. Манекена е бивш съпруг на друга видна родна красавица – „Мисис България“ Маги Сидерова, която изчезна от медийното пространство след като бе репортерка при Гала.

Жените на Желязков- бивша и настояща, неведнъж са дефилирали рамо до рамо на модните форуми у нас по времето, в което бяха в разцвета на кариерите си. Роси Черногорова имаше изпепеляваща любов с разстреляния преди пет години двукратен шампион по бокс в кат до 81 кг. Димитър Стоянов-Лудия. Тайната любов на Манакена и Черноговора била поне от една година, коментират източници на ПИК. Двамата съумяли да скрият връзката си от медиите от една страната заради корона пандемията, която замрази светския живот в столицата, и от друга – заради това, че като цяло вече предпочитали семейния уют пред нощните купони и ВИП-събитията.

бившият на маги желязкова

Снимки: Фейсбук

Цяло лято Роси Черногорова менажирала хотела на Манекена в Лозенец, в който допреди години тази роля бившата му съпруга Магдалена. Припомням ви, че сем. Желязкови се разпадна преди пет-шест години, а най-красивата омъжена бългака за 2003 вдигна втора сватба с настоящия си съпруг Георги Сидеров през есента на 2017 г. Животът на красавицата Роси Черноговора се преобърна на 180 градуса точно преди шест години. На 14 януари 2015 г. в 19.25 ч. майсторът на бойните изкуства бе показно застрелян пред кооперацията в Пловдив, в която живееха с Черноговора. На метри от входа 38-годишният Стоянов бе посрещнат от своя килър. По същото време в близкото заведение имало детско парти. В най-успешните си години като модел, Роси Черногорова бе модел на „Визаж“ и участваше в редица дефилета на най-популярните български дизайнери като Жени Живкова, Жана Жекова, Албена Александрова, София Борисова, Аля Милушева. И докато все още бе на върха и е сред най-популярните лица у нас, тя изчезна от светлините на прожекторите, заради пламналата любов с боксьора Димитър Стоянов, с когото имат две деца, пише hotnews.bg.

роси черногорова

Снимка: Фейсбук

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар