Бившият на Златка Райкова: Пада й се, че Благой й сложи рога! (Георги Валентинов доволен от унижението на моделката)

Бившият на Златка Райкова е изключително доволен от раздялата й с Благой Георгиев, узна  Kliuki.net.

ММА боецът Георги Валентинов не си прави труда да крие, че се радва от унижението, което преживя бившата му след като Джийзъса й сложи рога. И я заряза заради друга. Пред приятелите си той с охота обяснявал, как й се полагало случилото се.

„Върна й се! Видя колко е унизително да слагаш рога“, категоричен е той. Публична тайна е, че Райкова му изневери с брата на Борис Дали – Велислав и то по изключително пошъл и грозен начин.

златка райкова бивш
Снимка: Инстаграм

Двамата преспаха буквално зад кулисите на „Като две капки вода“ – в сезона, в който Златка участваше. А Валентинов й предложи брак на сцената на предаването. Естествено, след като разбра за унижението, той я остави. А тя побърза да се метне в леглото на Благой Георгиев. Който, на всичкото отгоре, беше приятел с ММА боеца.

Очевидно моделката смяташе, че може да промени нрава на непоправимия женкар и дори роди дете от него – четвърто за футболиста от трета жена.

Но „вълкът козината си мени, но нрава не“. И Джийзъса не издържа дълго да стои в семейното гнездо с моделката. И й сложи рога с поредната, което много радва бившия й.

Източник: Уикенд

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.