Бившият на Джулиана Гани й отмъкна колата (Станимир се покри с возилото в Лондон, тя плаща вноските)

Гласувайте за статията

Бившият на Джулиана Гани избяга от България с колата, която тя плаща

Бившият на Джулиана Гани й отмъкна колата. Лично силиконката се ожали от действията на Станимир Ташев, с когото се разведе изненадващо. Джулиана подарила на Станимир колата малко след сватбата, като возилото се водело на негово име.

И въпреки, че моделката сама плащала всички лизингови вноски, на него не му мигнало окото да я вземе след раздялата.

Както е известно, русата амбиция за слава сложи край на брака си, след като стана ясно, че съпругът й се възползва от нея и само тя издържа семейството им.

В един момент й писнало и тя потърсила утеха и любов другаде. Това е версията на засуканата Гани, половинката й все още не е излизал с официално становище по повод разпадането на отношенията им. Със сигурност има и друга истина, тъй като силиконката бързо се ориентира към нов креват, коментират в средите.

Бившият на Джулиана Гани Станимир

Снимка: Фейсбук

След като Джулиана обяви, че се развежда, Ташев изчезна от социалните мрежи, като затвори временно профила си във Фейсбук. Остана му единствено профилът в Инстаграм, но и на него е сменил името си и е оставил само две снимки с бившата си съпруга.

Според последните новини Станимир се е преместил в Лондон, за да избяга от скандалите и слуховете около раздялата му с напористата Гани. Също така правел всичко, за да забави развода, въпреки че моделката плаща всички разходи по разтрогване на брака им или поне така се изтъква Гани, пише „Телеграф”.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар