Бившият на Джулиана Гани изсипал фекалии пред дома й (Вижте грозното му отмъщение)

Гласувайте за статията

Бившият на Джулиана Гани й струвал по 1000 лева на седмица

Джулиана Гани сподели в интервю за Би Ти Ви, че съпругът й бил вбесен, след като тя подала молба за развод и постъпил ужасно. Засипал входа на дома й с човешки фекалии. „Същото място той преди засипваше с цветя”, не скри огорчението си силиконката.

За първи път в телевизионно интервю тя призна, че Станимир и струвал поне 1000 лева на седмица, защото той живеел изцяло на нейна издръжка. Някой път сумата скачала и още няколко стотачки, но той въобще не се притеснявал от това.

Джулиана Гани и Станимир развод

Снимка: Фейсбук

„Истината е, че съм му купувала дрехи. Отиваме в мол-а, аз си харесвам обувки и той започва: „Ех, само ти си купуваш неща, на мен няма ли да вземеш нещо“ и аз отивам и му купувам, защото ми става мъчно.“, разказа блондинката. „Случва се това, веднъж, два, три пъти и той го приема за даденост.“, потресена е тя.

„Моят мъж беше фитнес инструктор. Когато влязох във ВИП Брадър, той реши че сме звезди и спря да работи. Известен бил вече и не могло да се занимава с това“, разказва Гани. „Трябва да се лишиш ти, за да имаме ние. Това беше репликата, която най-много ме отблъсна и тогава реших дa се разведа“, изяснява тя. Към момента мъжът й е заминал за чужбина при роднините си и с него не може да се свърже никой. Гани пък е щастлив с нов мъж до себе си, предават от Hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар