Бившият на Мария Илиева вдигна сватба с новата си (Ексклузивно фото от церемонията)

Гласувайте за статията

Бившият на Мария Илиева се ожени, но не за певицата, а за по-младата си годеница

Таткото на сина на Мария Илиева, който е последният известен мъж до нея вдигна сватба с бременната си годеница.  Миналата неделя на 7 юли те сключиха брак в столицата.

Снимка: ПИК

Влюбените избрали София за своето мило тържество. Въпреки, че Георги Михайлов и фамилията му се подвизават от годни в Белгия. Където има свой собствен бизнес. За сватбата долетяла и сестрата на ексфутболиста от Америка – Виктория.

Тя е първата нашенка, която участва в колежанската лига по футбол на САЩ. Докато бе студентка играеше за „Хартфорд Юнивърсити”, а у нас при девойките на „Олимпия” – София.

Сватбената снимка, която се появи в социалната мрежа е от столичен храм. Направена е след като младоженците са сключили църковен брак.

Булката, която е с 16 години по-млада от Мария Илиева е цялата в бяло. Младоженецът пък е с класически черен костюм, бяла риза и папионка. Прави впечатление, че дори в жегата  Георги Михайлов има елек под сакото. Но е пропуснал да обуе чорапи въпреки официалния си стайлинг.

Останалите гости са в жълто и синьо. Явно такъв е бил дрес кода на събитието.

Естествено Мария Илиева не е сред поканените на семейното тържество. Връзката й с младоженеца приключи още докато бе бременна. А след като роди сина си Алекс младата майка призна, че го отглежда сама, предават от ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар