Бившият на Кали се фука с любовница на РД на сина им (Вижте каква баровка заби – Снимки)

Гласувайте за статията

Влади на Кали се фука с ново креватно завоевание, бившият на певицата си пада по богати красавици

Влади на Кали, който я обвини в изневяра никак не е по-морален от нея. Влади манекена, както е по-известен в светските среди забил блондинка. Която е бивша съпруга на столичен милионер.

Според запознати последния мъж на певицата не се засрамил да се хвали с новата си забивка на рождения ден на сина им. Който празнували на 9 януари.

Влади не спирал да ходи от маса на маса и да показва с каква знойна красавица сменил Кали. Която се казвала Доли.

Мачото си позволил да забавлява приятелите си с горещи снимки на красавицата макар празненството да било детски рожден ден. Гостите били втрещени от безумното му поведение и недоумявали на рождения ден ли му е местото да се фука с любовница.

Снимка: lifeonline.bg

Нали някое дете може да дочуе или да види снимка на гаджето му, коментират присъствали. Майки на деца пък са гневни за това, че брокерът не спирал да обяснява какъв е сваляч. „Голяма комплексарщина и никакъв срам” коментирали помежду си родителките.

Русокоската не била коя да е, а е бивша съпруга на столичен баровец. От когото се сдобила с апартамент в Дубай и голяма издръжка. А Владимир, който работи към английска тур операторска фирма само по три месеца на година бил свободен и новата му любима го глезела с по някоя романтична ваканция в райско кътче, предават от lifeonline.bg.

Кали дълго кри раздялата с третия си мъж, но накрая не издържа и проговори. А той отвърна на удара като обвини бившата си, че тя първа му е изневерила.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар