Бившият на Златка Райкова: Лъжеше Благой, че е на гримьор, за да спи с Карен! (Скандални разкрития)

Златка Райкова първа кръшнала на Благой Георгиев и то с настоящото си гадже, видя Kliuki.net.

Противно на очакванията, този път не слабите ангели на футболиста са причина за краха на поредната му връзка. А поведението на плеймейтката. Оказа се, че Златка е започнала аферата си с аремена Карен Хачатрян още докато е била заедно с Джийзъса.

златка райкова и карен хачатрян
Снимка: Инстаграм

Двамата пазели в тайна, че спят заедно, но Георгиев се усъмнил и започнал да я следи. Това се случило още по време на романтичния им воаяж до Малдивите през февруари, когато Златка все още го играеше много влюбена и парадираше колко перфектна двойка са двамата.

Благой обаче започнал да рови в телефона й, тъй като имал съмнения във верността й. Така попаднал на куп неприлични съобщения, които майката на сина му си разменяла с арменеца. Той обаче си замълчал, за да има сигурно доказателства. И малко след като се върнали от екзотичното пътешествие, ги хванал в крачка. И незабавно си събрал багажа.

Скандалните разкрития идват не от друг, а от бившия на моделката – ММА боеца Георги Валентинов. Когото Райкова заряза именно заради Джийзъса. Георги разказва, че Златка е прикривала изневярата си с помощта на гримьора Цецо Андреев. Който й служел за параван и твърдял, че палавницата е при него на разкрасителни процедури, докато в същото време тя е спяла с Карен.

Източник: Лупа

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.