Бившият на Десислава бройка мацки на морето (Благой Найденов купонясва из Слънчака – Снимка)

Малката Кобра е сред най-желаните ергени на плажа на Слънчака

Бившият мъж на Десислава и татко на второто й дете бройка мацки на плажа в Слънчака. Благой Найденов се появи в морския курорт за да открие сезона тази година и да погледа разголени момичета по плажа.

Малката Кобра, който заряза доста по-голямата от него фолк певица се радва на засилено внимание от страна на дамите. Които го преследват през целия уикенд да си правят селфи с необвързания красавец.

Малката Кобра заглежда мацките по плажа
Снимка: Инстаграм

През целия ден атлетичния мачо събира тен , а вечерта бил забелязан от журналист на „Телеграф” в един от култовите нощни клубове, намиращ се на плажа.

Благой Найденов бил изцяло в мъжка компания и събирал погледите на жените в заведението. В съседство се забавлявали Мисис България Мариана Маринова и плеймейтката Нора Недкова.

Според свидетели неговите авери Георги Валентинов и Дани Илиев липсвали от веселата мъжка компания. Бившето гадже на Русата Златка бил с пловдивската си тръпка моделката София, а Дани както вече писахме се върнал при певицата Гери-Никол, предават от marica.bg.

За разлика от тях Найденов няма сериозна половинка след раздялата с Десислава. Пък и не мислел отново да се обвързва. Единствени му проблем е че не може да е всеки ден със сина си Борис, който толкова много обича.

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.