Бившият на Гери-Никол закъса с парите (Няма да повярвате като какъв заработва Дани Илиев)

Гласувайте за статията

Бившият на Гери-Никол – Дани Илиев, измисли нестандартен за „ранга“ си начин да припечелва

ММА боецът явно сериозно е закъсал с финансите. В последните няколко седмици той застана начело на ново професионално поприще. Дали защото се раздели с доскорошната си любима – Гери-Никол, но късметът му изневерява. Грижата за насъщния явно е залегнала в основата на избора на новата работа. Така Дани Илиев днес е кредитен консултант и се подвизава в офис в центъра на София.

Макар да е известно, че подобни служители имат плаващо работно време и могат да действат, както намерят за добре, все пак е спорен въпросът дали припечелват достатъчно. Както изглежда, за момента бившият на някогашната лолитка Гери-Никол е доволен. Поне пред камерите. За новата си работа той определено отбелязва промяна откъм излъчване. Удовлетворен ли ще бъде наистина от попрището си, засега само бъдещето може да покаже.

Вероятно раздялата с атрактивната певица е била началният етап на подобна промяна. Актуалните заеми, рекламирани под път и над път, спечелиха още един ентусиаст. Главната му задача в случая явно ще бъде да намира закъсали клиенти. Нуждата от пари за един е начин да заработва за друг. Така Дани Илиев планира да запълни дупките в бюджета си, макар и подобни проекти да не блестят с особени финансови постъпления в края на месеца.

От друга страна, ММА боецът явно се интересува и от възможността да има свободно време. Както пише hotarena.net, той тренира усилено в свободните си минути. Този му образ засега все още не е в миналото, пък и винаги може да се наложи да ступа някого. Да се надяваме, че освен поизтънелите джобове, Дани е щастлив и на любовния фронт. Гери-Никол остана в миналото и макар връзката им да се развиваше добре, явно не са били един за друг. Късмет, Дани!

Поне пред камерата Дани Илиев изглежда щастлив

Поне пред камерата Дани Илиев изглежда щастлив
Снимка: инстаграм

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Бившият на Гери-Никол закъса с парите (Няма да повярвате като какъв заработва Дани Илиев)”

 1. Г И

  Ное. 13. 2020

  Проверявайте си писанията…жалки…хорица!
  Офисът е на Дани и е от много време преди Гери!!!
  Бъдете благословени!!!

  Reply to this comment

Добавете коментар