април 19, 2024

Бивша на Григор Димитров с брутална изповед: Казваше, че иска дете от мен, а легна с най-добрата ми приятелка Лолита! (Вижте разкритията й)

https://kliuki.net/kliuki/bivsha-na-grigor-dimitrov-s-brutalna-izpoved-kazvashe-che-iska-dete-ot-men-a-legna-s-nay-dobrata-mi-priyatelka-lolita-vizhte-razkritiyata-y/164739 Kliuki.net
Бивша на Григор Димитров с брутална изповед: Казваше, че иска дете от мен, а легна с най-добрата ми приятелка Лолита! (Вижте разкритията й)

Бивша на Григор Димитров направи скандални разкрития за връзката им

Помните ли Виктория Боня? 41-годишната рускиня нашумя у нас покрай връзката си с Григор Димитров през 2019 година, която обаче приключи бързо и оказва се доста болезнено за красавицата. Боня разказа пред популярnата платформа Premier, че всичко между двамата е рухнало, когато му е казала, че иска да имат дете. Вместо да й отвърне със същото обаче, Григор си е потърсил другa. Това е била не коя да е, а най-добрата приятелка на Боня и настояща любима на Григор - Лолита Османова. [caption id="attachment_187479" align="aligncenter" width="350"]Григор Димитров бивша Колаж: Клюки.нет[/caption] "Струваше ми се, че той е идеален. Това беше човекът, когото исках да прегръщам постоянно. Имаше нещо магнетично привлекателно в него. Винаги се усмихваше. Исках да повярвам, че тази усмивка е искрена, истинска. Започнах да му приписвам качества, каквито той нямаше. В един момент му казах, че искам семейство и дете. На 41 г. съм и все още мога да родя второ дете. Той каза, че също го иска и е готов. А месец по-късно разбрах, че той се среща с друго момиче", започна Боня, след което започна да плаче и да разказва какви ги е надробил Григор. "Преживях ужасни моменти, сигурно и на нея сега казва, че я обича и е готов на всичко. Заради него една част от мен вече не вижда доброто, красотата, не вярва в любовта. Това боли, много боли", завърши Боня. Припомняме, че нежеланието на Григор да има деца провали и връзката му с известната американска 43-годишна певица Никол Шерцингер. Друга влюбена в българина преди години - бившата номер 1 в тениса Серина Уилямс пък нарече Григор "човек, който има черно сърце" и предупреди тогавашната му партньорка в живота Мария Шарапова, че българинът е способен да наранява жените до себе си.