Бившата на принц Хари се омъжи (Кресида Бонас вдигна сватба с негов адаш – Подробности)

Гласувайте за статията

Бившата на Принц Хари Кресида Бонас вдигна сватба с адаш на принца

Според публикациите 31-годишната Бонас се е омъжила през уикенда за 34-годишния строителен предприемач Хари Уентуърт-Стенли на частна церемония в Каудрей парк в Мидхърст, Западен Съсекс – месеци след като двойката отложи сватбата си заради коронавирусната пандемия.

За бракосъчетанието на Кресида и избраника й е съобщил в Инстаграм нейният брат Джейкъби. Той е публикувал снимка на младоженците, които „поемат към прекрасното си съвместно бъдеще“.

бившата на принц Хари Кресида Бонас

Снимка: Туитър

Мястото на сватбата, Каудрей парк, включва ферма, игрище за голф, както и за поло, на което принцовете Уилям и Хари са демонстрирали уменията си, ваканционни вили.

Кресида Бонас, която имаше връзка с принц Хари от 2011 до 2014 г., преди е казвала, че не планира голяма традиционна сватба. „С Хари не сме традиционалисти, въпреки че той ми предложи по традиционния начин“, сподели актрисата и модел.

Бонас беше сред гостите на сватбата на своя бивш възлюбен принц Хари и американската актриса Меган Маркъл през 2018 г., припомнят изданията, пише hiclub.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар