Бившата на принц Хари: Добре, че връзката ни беше кратка, не можех да живея при такива условия!

Гласувайте за статията

Бившата на принц Хари разкри, че се радва, че връзката им е приключила

Принц Хари и моделът Флоранс Сейнт Джордж (родена Флоранс Бръденел-Брус) излизат известно време през 2011 г. Въпреки факта, че влюбените се опитаха да не афишират връзката си, те не успяха да избегнат вниманието на пресата.

бившата на принц хари

СНимка: Geo.tv

В скорошно интервю Флоранс припомни, че им е било много трудно да устоят на натрапчивия медиен интерес. Момичето призна, че просто не може да се примири с този начин на живот.

„Почти всеки ден излизаха нови публикации за нас, разпитваха приятелите ми от училище, а пред вратата ми имаше фотографи – такива бяха двата месеца, които Хари и Флоранс прекараха заедно, си спомня тя, – Свалям шапка на тези хора, които могат да живеят в такива условия, признавам, оказа се, че не е по силите ми.“

Преди това моделът се среща две години с пилота от Формула 1 Дженсън Бътън, който също беше публична личност, но не толкова виден като Негово Кралско Височество.
Въпреки факта, че раздялата натъжи и двамата млади, Флоранс е убедена, че това е било най-правилното решение. Тя добави: „Беше тъжно, но все пак имах късмет, че връзката беше краткотрайна.“

Според нея този период от живота ѝ е свързан с постоянно безпокойство и страх от камери. Няколко години след раздялата с Хари, моделът се омъжи за мултимилионера Хенри Едуард Хю Сейнт Джордж, внук на Маркезе ди Сан Джорджо и внук по майчина линия на 11-ти херцог на Графтън. Сега те отглеждат две деца, пише tialoto.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар