Бившата на Джино копие на Джена (Вижте съпругата на риалити героят)

Бившата на Джино копие на Джена (Вижте съпругата на риалити героят)
5 (100%) 2 votes

Бившата на Джино се оказа копие на Джена. Екссъпругата на риалити звездата, поразително прилича на родната изпълнителка. Всъщност и имената им са много сходни—казва се Дейна Бианкалана.

Мургавата красавица е от италиански произход и двамата с Джино са женени за кратко. Българинът обаче решава да вземе фамилията на жена си и след развода го запазва.

За нея се знае малко. Тя е изключително успешна бизнесдама, която е на висок пост в компанията „Тойота“. Поразителната й прилика с фолк звездата, обаче разкрива, че освен умни, Джино харесва и успели жени, а двете му сериозни връзки го доказват.

Бившата на Джино копие на Джена

Бившата на Джино копие на Джена

По информация на „България днес“ дамата живее в Палатин, щата Илинойс и управлява местния клон на фирмен шоурум на компанията. За нея се знае изключително малко, а някои слухове твърдят, че двамата с Джино нямат брак.djena 5

Междувременно милионерът от Чикаго споделя, че след връзката си с Джена, вече девет месеца не е погледнал друга жена. Нещо повече—той не можел да спи в същото легло, което двамата споделяли по-рано заради болката от раздялата.

djena rty
Двамата се разделиха в началото на годината, а Джино сподели, че изпълнителката му е върнала и годежния пръстен на стойност около 48 000 долара. Двамата бяха няколко години заедно, а в края на миналата година Джена сподели, че ще става булка.

Към днешна дата певицата има връзка с музикант от оркестър „Канарите“, а не с Пламен Богданов, както се тръбеше. Самият Джино сподели след излизането си от шоуто, че просто не вярва, че екс годеницата му може да го замени с толкова по-млад мъж от нея самата. Междувременно интересът към личния му живот расте. А ето и я дамата, която му е подарила за кратко сърцето си, а както стана ясно и името си.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар