Бившата на Динко Динев стана чалгаджийка (Мария Цветкова закъса за пари)

Бившата на Динко Динев скъса джоба, на плеймейтката й се наложи да пее чалга за пари

Бившата на Динко Динев се похвали, че е станала фолк певица. Мария Цветкова, която роди шесто дете на милионера явно не й стига издръжката, която повелителя на Свет Влас й отпуска и затова й се наложи да поработи.

В каталога на „Пайнер” се появи нова звезда със сценичен псевдоним Ариа. Точно под това артистично име ще се изявява красавицата. От димитровградската музикална компания  пуснаха т

ийзър към дебютното парче на новата си находка. Което ще носи името „Кралица”.

Снимка: kliuki.net

Преди години Цветкова бе половинка на Динев. Той я я прибра в дома си веднага след като спечели конкурса „Мис Плеймейт” преди единадесет години. Любовта им не просъществува дълго. Но плеймейтката забременя и го дари с пореден шести син.

Динко Динев и Мария Цветкова
Снимка: lupa.bg

След края на връзката им, която продължи две години красавицата бе отпратена от Свети Влас заедно с хлапето. Като олигархът й осигури апартамент, автомобил и доста солидна издръжка.

Мария Цветкова направи своя дебют през 2017 година като участва в парчето на Емануела „Незабравима”. Така откри, че има влечение към сцената и се амбицира да стане фолк певица.

Мария Цветкова и Павел Лазаров
Снимка: lupa.bg

Освен, че е била в леглото на Динев плеймейтката бе гадже и на Павел Лазаров. Който сега е с Преслава и е баща на дъщеричката й Паола, предават от lupa.bg.

Вижте тийзъра на новото парче н Ариа „Кралица“!

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.