Бившата на Бойко Борисов с приказен коледен дом (Вижте как живее Стела Костова)

Гласувайте за статията

Д-р Стрела Костова живее като в приказка, бившата на Бойко с уникална украса за празниците

Бившата на Бойко Борисов, която от години живее в Калифорния вече е завладяна от коледния дух. Д-р Стела Костова е украсила къщата си с уникална украса за празниците.

Тя от години е емигрант в САЩ, но въпреки това е една много уважавана лекарка, която почита не само българските традиции, но и тези на страната, в която живее. Не минава празник без къщата на бившата на Бойко да е подредена и преобразена.

В този сезон на годината на докторката й се налага почти всяка седмица да променя декорацията в дома си. Първо за Хелоун, празник, който е н апочит в Америка, после за Деня на благодарността, който е национален празник на Щатите, а сега за коледните и новогодишните празници.

Снимки: Ретро

Стела Костова е поставила куп  коледни играчки не само във всичките стаи, но и из цялата градина. Навсякъде изобилства от коледни  звезди, всякакви красиви фигурки и венци. Дори за двете си кучета тя е купила празнични дрехи. Към домашните си любимци Айра и Бети лекарката е много привързана.

Бившата на Борисов е доказано оправна жена. Умее да съчетава многото си ангажименти в работата с домакинството. Тя обожава да се грижи за дома си, където прекарва свободното си време. А хобито й е да поддържа голямата си градина в перфектен вид. Там можем да видим не само палми, но и български домати.

За сега обаче не е ясно дали Стела Костова ще успее да си дойде в България за празниците и да се види с двамата си внука. Но се говори, че с дъщеря си Венета ежедневно се чуват по телефона.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар