Берк Октай се разведе (Топ скандали разделиха Хакан от „Надежда за обич“ с жена му)

Гласувайте за статията

Берк Октай се разведе след повече от две години ходене по мъките

Две години ходене по мъките. Толкова продължи развода на турския актьор Берк Октай и съпругата му Мерве Шарапчъолу. Двамата едва успяха да изкарат една година в брак, преди да подадат документи за развод. А разтрогването на брака им се превърна в такъв цирк, че и адвокатите на Бранджелина могат да им съчувстват.

Екранният комисар Синан от „Опасни улици“ се ожени за хубавата адвокатка след шест години съвместен живот. На сватбата им през 2016 година присъстваха звезди от цяла Турция и куп други държави. Щастието обаче се оказа мимолетен блян за младоженците.

Само няколко месеца след сватбата, младоженката обвини съпруга си, че системно й изневерявал. Тя дори твърдеше, че я е биел и малтретирал физически. Мерве дори сподели снимки, на които се вижда насиненото й лице. Берк веднага подаде молба за развод след тези обвинения и заяви, че снимките са от пластичната операция, която си направила. Адвокатите му пък извадиха куп доказателства в защита на това, съобщават медиите в Турция.

Бившата адвокатка обаче не спря до тук. През 2018 година бяха публикувани интимни снимки на двамата. Този път актьорът направо скочи срещу жена си и я обвини, че нарочно е продала снимките на пресата, за да го унижи. Оказа се, че телефонът на Мерве бил хакнат, а снимките откраднати от хакери, които властите в последствие заловили.

Звездата от „Надежда за обич“ се развежда повече от две години, пише още www.sabah.com.tr. Самият актьор искаше да съди жена си не само за снимките, но и за други обвинения. Тя твърдеше, че той имал любовница по време на снимките на сериала „Войн“, която редовно й звъняла и я тормозела. Именно затова Мерве не издържала и се развела.

Берк Октай се разведе след две години ходене по мъките сн. You Tube

Берк Октай се разведе след две години ходене по мъките сн. You Tube

 

„Това е тъжен и срамен момент от моя живот. Моля се никой никога да не преживее такъв кошмар като мен. Разчитам на турското правосъдие и прокуратурата“, каза още актьорът след разпространението на снимките. И допълни, че няма търпение да приключи с развода и целия този кошмар в живота си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар