Берен Саат се развежда? (Лична драма провали брака й с Кенан Доулу)

Берен Саат се развежда? (Лична драма провали брака й с Кенан Доулу)
5 (100%) 1 vote

Берен Саат пред развод?

Развежда ли се Берен Саат? От няколко месеца медиите в Турция не спират да задават този въпрос. От края на миналата година актрисата не е споделяла снимки със съпруга си Кенан Доулу и както изглежда, далеч не от сантимент. В пресата упорито се върти мълвата, че двамата са пред развод. Нещо повече — Берен се е фокусирала изцяло върху работата си, благотворителните каузи, които представлява и по никакъв начин не й остава време за личен живот.

Най-добрата приятелка на актрисата — Есра Дерманджиоглу отказа да коментира отношенията им. „Не знам нищо, не ме питайте. Няма да кажа дали се развеждат. Знам само, че в момента Берен се е фокусирала изцяло върху работата си“, каза актрисата. С което нито потвърди, нито отрече слуховете за развод.

От няколко месеца се носи мълвата, че между Берен и съпругът й има напрежение и то е породено от невъзможността на актрисата да роди дете. Двойката е женена повече от 5 години, но досега двамата така и не станаха родители. В общественото пространство се появиха твърдения, че Берен има репродуктивни проблеми. Тя дори се подложила на терапия и ин витро оплождане, но поне засега не давали резултат.

Покрай личните си проблеми, актрисата залитнала и по чашката. А в края на миналата година фотографите многократно заснемаха как я извеждат в нетрезво състояние от нощни заведения в Истанбул. В същото време звездата, която за близо година бе преустановила кариерата си, за да си „почине и да се отдаде на семейството си“, най-неочаквано започна да работи много по-усилено и активно отпреди.

Берен Саат пред развод? сн. Инстаграм

Берен Саат пред развод? сн. Инстаграм

Вече липсват и всякакви снимки със съпруга й, а от Нова година двамата не са се появявали заедно на публични места. Твърденията на приятелите им, че са заети, изглеждат все повече като прах в очите на феновете. И е въпрос на време да бъде обявена официалната им раздяла.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар