Берен Саат призна за събирането с Кенан Доулу: Обичаме се, развод няма да има!

Гласувайте за статията

Берен Саат призна за събирането с Кенан Доулу

Берен Саат проговори за развода с Кенан Доулу. Актрисата сподели, че двамата са се събрали и нямат никакво намерение да се развеждат.

„Заедно сме. Не сме се разделили“, каза в тв интервю звездата. Тя все пак призна, че отношенията им не са били идеални и е прекарали доста време разделени, но най-накрая любовта им победила.

Близо осем месеца двойката живеела разделена. През това време Берен изкара флирт с известен диджей, а Кенан излизаше с млада асистентка. Всички бяха сигурни, че приказката е свършила, а единствената доволна от този факт бе свекървата на Саат. Майката на Кенан била доста консервативна и никак не харесвала снаха си. След като двамата се разделили, тя била човекът, който най-много се радвал за раздялата им. За нейно разочарование обаче разривът не продължи дълго и те отново се събраха, по-сплотени от всякога, пише „Сабах“.

Двамата си дали шанс в Калифорния, където се и ожениха. Както е известно, Берен подписа с компанията „Netflix“ и замина да снима отвъд океана за няколко месеца. Кенан също бил поканен от продуцентите си там и така двамата се оказали заедно в семейната си къща. Прекараното време далеч от очите на всички не било пропиляно напразно. Съпрузите осъзнали колко много се обичат и решили да дадат нов шанс на брака си. Документите за развод били оттеглени, а Берен щастливо споделила, че двамата са разделени.

„Прекрасно е. Щастлива съм, много щастлива“, казва актрисата по този повод.

Берен Саат и Кенан Доулу си дадоха втори шанс сн. Инстаграм

Берен Саат и Кенан Доулу си дадоха втори шанс сн. Инстаграм

Към настоящия момент звездата и съпругът й са заедно и не се крият. Те демонстрират чувствата си един към друг публично и са много близки. Що се отнася до миналото и двамата не коментират другите си връзки. А колко ще издържи бракът им този път, може само да гадаем. Но е факт, че в тяхната история любовта победи. Поне засега.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар