Берен Саат заряза Кенан заради свекървата? (Всичко за семейната им драма)

Гласувайте за статията

Берен Саат заряза Кенан заради свекървата

Берен Саат заряза Кенан Доулу заради свекърва си. Оказа се, че в основата на семейния разрив стои именно лична драма със свекървата на звездата.

За това подсказва и фактът, че актрисата отказа да се появи на последния концерт на Кенан в Турция. Още преди да се оженят през 2014 година, Берен не пропускаше концерт на любимия си. Този път обаче на нейно място бе забелязана майка му. А според присъстващи, зад кулисите на шоуто се е разиграла и малка драма, тъй като госпожа Доулу заявила на сина си, че няма да чака още дълго, докато той финализира развода си.

Досега Берен никога не е коментирала отношенията си с роднините на мъжа си, но се носи слух, че именно майка му е в основата да се разделят. Серпил Доулу оказвала неведнъж натиск на сина си по този повод.

Снаха и свекърва явно никак не се обичат и това се е отразило на брака. Доста време семейството живееше в САЩ, но след завръщането им в Турция нещата се променили. Някои предполагат, че липсата на наследник е станала повод свекървата да се настрои срещу снаха си. А фактът, че Кенан също започнал да гледа в страни към други жени, не повлиял много добре на семейния живот на двамата.

Има предположения, че музикантът от няколко месеца живее на семейни начала с една от асистентките си — Аслъ Ишлер. Всъщност, тя била и причината двамата съпрузи окончателно да решат да сложат край на брака си. Въпреки че госпожицата отрича да има връзка с музиканта, многократно е забелязвана на негови концерти и то на първия ред, много близо до сцената и до кулисите.

Берен Саат зарязала мъжа си заради свекървата? сн. Инстаграм

Берен Саат зарязала мъжа си заради свекървата? сн. Инстаграм

Самата Берен Саат вече не крие, че е с Франсис Мага, по-известен като DJ Мага. Двойката беше на море лятото в компанията на приятели на актрисата. Очевидно и двамата съпрузи са поели по собствени пътища и разводът е само въпрос на формалност.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар