Берен Саат с емоционално признание към Кенан Доулу: Благодаря ти, че никога не ме остави!

Гласувайте за статията

Берен Саат с емоционално признание към Кенан Доулу

Берен Саат направи емоционално признание пред Кенан Доулу. Актрисата, която вече девет години е омъжена за певеца, издаде истината за брака им. Двойката имаше доста време семейни проблеми и дори стигнаха до развод. В последния момент обаче двамата се дръпнаха от ръба на пропастта и решиха да си дадат шанс отново.

Берен е изключително щастлива от връзката помежду им и е невероятно влюбена. И го изрази с емоционален пост на няколко пъти това лято. „Благодаря на приятелите, които преди 9 години ме убедиха да отида на онзи купон, за да отпразнуваме рождения ден на наш приятел. Благодаря ви, защото там ме срещнахте с моята сродна душа – Кенан. И така вече девет години животът ни е песни, смях и много щастливи моменти. Невинаги е било така, но съм щастлива и безкрайно благодарна на онези, които ни събраха“, пише емоционалната Берен.

Саат е категорична, че брачната идилия не е нещо, което се постига лесно. И с още едно признание разкрива, че историята на връзката им е минала през много върхове и спадове. „Животът ни превърна нашето голямо приключение в изпитание, но се опитваме да не забравяме, че има и неща, които си струва да се празнуват“, пише Берен.

„Да танцуваме джаз, вместо диско. Да зарежем космополитния Истанбул, за да се забавляваме на някой малък френски плаж! Да скочим след края на серенадата. Да спим на плажа без дрехи. Да избягаме и да живеем на палатка. Да се качим на най-високото влакче. Да се гмурнем в най-опасните води на морето! Да се оженим под звездите. Обичах те най-много, защото нито веднъж не ми каза „Не“ Кенан“, признава любовта си към певеца актрисата.

Берен Саат и Кенан Доулу сн. Инстаграм

Берен Саат и Кенан Доулу сн. Инстаграм

По всичко личи, че трагедията, че не могат да имат деца вече е преодоляна, а любовта им е достатъчно силна, за да продължат напред – заедно и по-влюбени от всякога.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BErEn Saat (@berenn_saat)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BErEn Saat (@berenn_saat)

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар