Бередин си иска всичките бижута от Антония Петрова (Вижте как я цака с развода)

Гласувайте за статията

Бередин си иска бижутата за 3 млн.от Антония Петрова, цака я с развода само за да й натрие носа

Алексанър Бередин размотава Антония Петрова с развода. Милионерът й върти номера с единствената цел да я дразни. И да не е на нейната.

Руснакът не давал развод по взаимно съгласие на бившата си. Нямало да си сложи подписа докато миската не му върне всичките бижута, които й подари по време на брака им. Златото и скъпоценностите надхвърляли колосалната сума от 3 милиона долара.

Антония категорично отказвала да се раздели с лъскавите си бижута. Драмата се разигравала вече две години. Бередин не искал да я освободи от клетвата й за вярност. Тъй като се изръсил солидно и за  две церемонии. Едната в Москва, другата в Лас Вегас. По изричното желание на суетната Антония.

Руският олигарх се дразнел на българската си невярна съпруга, че била голяма неблагодарница. Това, че му слагала рога още по време на брака им можел да преглътне. Но най-много й бил бесен, че се има за ненадмината красавица. А титлата й Мисис Русия била платена лично от него, предават от електронното издание  hotarena.net. Дразнел се от факта, че се мисли за най-красивата жена в огромна Русия. Без да си дава сметка, че ако не бяха паричките му нямаше да я има изобщо в зара.

Иначе Александър Бередин се чувствал щастлив като свободен мъж. Имал време да се забавлява с млади красавици на безкрайни купони. А и прекарвал повече време с дъщерите си. Които виждал рядко  заради брака си с българката.

Така, че сапунката с развода на Антония Петрова тепърва предстои.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Бередин си иска всичките бижута от Антония Петрова (Вижте как я цака с развода)”

  1. берединка

    мар. 03. 2017

    Ххахахах, Ла коста не дава бижутата, нема пари, цяла зима на Банско и у дома. Па и годините отиват към 40. Па и тунингът нескопосан, прави я на 50. Не е лесно! Па накрая- нито мъж, нито деца, нито младост, ни пари. Само един фейсбук за утеха, хохохо

    Reply to this comment

Добавете коментар