Бергюзар Корел чака втори син до дни (Плаща над 150 000 за раждането)

Гласувайте за статията

Бергюзар Корел чака син до дни, плаща 150 бона за раждането

Актрисата Бергюзар Корел чака второ момченце. Звездата от „1001 нощ“ и „Долината на вълците“ изненадващо разкри пола на бебето. Дребосъчето ще е момченце, а актрисата и съпругът й са решили да му осигурят най-комфортното раждане.

Звездата е настанена в луксозна клиника, където една нощувка се плаща по 150 000 турски лири. За актрисата обаче това не е нищо, тъй като държи да осигури най-доброто на детето си.

„Когато става въпрос за здравето и живота на едно бебе, няма сума, която да е прекалена“, коментира съпругът й Халит Ергенч. Актьорът е категоричен, че нито той, нито съпругата му смятат, че разходите за бебето са твърде големи.

„Смятам, че това е семеен въпрос и не бихме искали да обсъждали колко ще ни струва раждането“, заяви още Бергюзар пред журналисти.

При все това актрисата призна, че е избрала да ражда в частно лечебно заведение, за да е по-спокойна относно цялата процедура, пише „CNN“.

За Бергюзар Корел това е второ раждане. Актрисата има един син — Али, който вече е на 10 години. Малчуганът няма търпение да стане батко и с огромен интерес очаква раждането на второто дете на родителите си.

Двойката в момента подготвя и детската стая. „По-големият ни син Али ще се премести в нова стая, а старата ще бъде за бебето. Нямаме търпение да го посрещнем у дома. Само да е живо и здраво“, казва по този повод Бергюзар.

Бергюзар Корел ражда в частна клиника сн. Инстаграм

Бергюзар Корел ражда в частна клиника сн. Инстаграм

Роднините също ще помагат. Зейнеб Корел, по-малка сестра на Бергюзар, вече се подготвя да сменя пелени и да повива бебето. Семейството е много щастливо и с нетърпение очакват раждането. И единственото, което помрача щастието им е фактът, че една от бабите няма да види втория си внук. Преди няколко години майката на Халит Ергенч почина. Актьорът преживя тежко загубата й, а съпругата му призна, че загубата й е белязала за дълго семейството им.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар