Бергюзар Корел с разтърсващо признание: Едва не изгубих Лейла при раждането й!

Гласувайте за статията

Бергюзар Корел едва не изгубила дъщеря си при раждането й

Актрисата Бергюзар Корел сподели, че е преживяла наистина изтощително раждане. Появата на дъщеря й Лейла по-рано този месец, далеч не е минала по план, както тя се надявала. Звездата споделя, че наследничката й се родила буквално на косъм от смъртта. И почти не я е загубила.

„Ден преди раждането бях на преглед и лекарят ми беше притеснен, че пъпната връв е много къса. Бях уверена обаче, че всичко ще мине като по ноти. В десет сутринта започнаха родилните ми болки. Минаха часове, подготовката за раждането мина като по учебник, но Лейла все така отказваше да излезе. Наложи се лекарите да се намесят и докторът беше прав. Пъпната връв наистина беше много къса и се беше увила около врата й. Задушаваше я“, спомня си Берг.

През цялото време неизменно до нея е съпругът й Халит Ергенч, който преживява собствен малък кошмар, докато посреща дългоочакваната си дъщеря. За щастие съпругата му успява да роди детето, а лекарите да отвият пъпната връв преди малката Лейла да се задуши. Госпожицата е спасена, но отведена веднага в неонатологията, където да се положат за нея спешни грижи.

„Прекарах 11 изтощителни часа в болницата, като накрая дори не успях да прегърна дъщеря си“, споделя Бергюзар, цитират от milliyet.com.tr. Актрисата е категорична, че й е било доста трудно в този момент, но е успяла да се вземе в ръце след това.

Когато най-накрая й дават бебето, приема този акт за истинска благословия. „Беше специален момент. Всяко раждане е различно. Два пъти преди това бях раждала, но се оказа, че Лейла е различна от двамата си братя. Тя се роди и буквално погледна към небето, когато отвори очи за първи път и изплака“, споделя актрисата.

Бергюзар Корел проговори за третото раждане сн. Инстаграм

Бергюзар Корел проговори за третото раждане сн. Инстаграм

Това е трето дете за Бергюзар Корел и Халит Ергенч. И първа дъщеря.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар