Бергюзар Корел с емоционално признание след второто раждане (Снимки)

Гласувайте за статията

Бергюзар Корел направи емоционално признание след второто раждане

Бергюзар Корел направи феновете си съпричастни към най-специалния момент в живота й – раждането на второто й дете. Актрисата изненадващо реши да сподели кадри от раждането на втория си син, с което изненада мнозина.

Всеизвестно е, че звездата яростно пази личния си живот в тайна. И дори преди време се отказа от киното, за да може да бъде пълноценна майка на двете си деца.

Днес прекрасната Берг е невероятно щастлива, че има две здрави деца, съпруг, който я обича и семейство, което винаги еда до нея. А още повече се радва на факта, че може да се посвети на кариерата си. Оказа се обаче, че не е толкова лесно да съчетава всички тези качества.

Още с раждането на второто й дете започнаха спекулации, че се развежда със съпруга си. Тъй като кариерата и на двамата е от изключително значение, Ергенч настоявал съпругата му да спре да снима, докато пораснат децата им. Бергюзар от своя страна настоявала да продължи да работи и това създало напрежение помежду им. Раждането на бебето не успокоило духовете, а и актьорът все по-често оставял жена си сама у дома, твърде зает с работата си.

Нищо чудно, че актрисата реши да сподели снимки от раждането, на които той е до нея, за да обори слуховете, че имат проблеми помежду си. Ергенч също споделя емоционални обяснения в любов с Бергюзар, като публикува постове в социалните мрежи. В резултат на това, мълвата за развод като че ли заглъхна.

Бергюзар Корел сн. Инстаграм

Бергюзар Корел сн. Инстаграм

На актьора отдавна му приписват връзки с различни жени. Дори и с Мерием Узерли. Досега нито един слух не е бил потвърден, а Ергенч винаги е твърдял, че съпругата и семейството им са на първо място. И винаги се е борел, за да ги защити.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар