Бергюзар Корел се срамува от сестра си (Зейнеб Корел чисти къщи в САЩ- Скандални подробности)

Бергюзар Корел се срамува от сестра си (Зейнеб Корел чисти къщи в САЩ- Скандални подробности)
5 (100%) 2 votes

Бергюзар Корел се срамува от сестра си, Зейнеб чистела къщи в САЩ

Актрисата Бергюзар Корел се срамува от сестра си. Зейнеб Корел, по-голямата сестра на актрисата, заминала за Америка преди няколко години, за да чисти къщи там. Почти никой от семейството не говори за момичето, но името й се забърка в ужасен скандал. А поводът е поделянето на наследството на баща им, който оставил последна воля преди да почине.

Според завещанието на бащата на актрисата, състоянието му трябва да бъде разделено на осем части, между децата му и съпругата му. Роднините обаче взели решение да не дадат дела на Зейнеб, тъй като смятали, че тя е срам за семейството. Сестрата на бременната актриса е възпитаничка на университета в Истанбул и е завършила туризъм. Освен това е автор на две книги, но тъй като е бунтарка по душа, отказала да се съобразява с останалите от фамилията и заминала да си търси щастието в другия край на света.

Зейнеб била категорична, че не желае да бъде издържана от семейството си, които в замяна искали от нея да се съобразява с техните решения. Затова и напуснала Турция, заминавайки за САЩ. За ужас на близките си, там започнала да се прехранва като чисти къщи и лека полека устроила живота си в Америка.

„Ако баща ми беше жив, щеше да каже, че няма срамна работа. Сега разбирам колко прав е бил. Роднините ми никак не одобряват избора ми на професия, но животът е такъв. Няма да се върна в Турция, в Америка съм щастлива. И не ме е срам, че чистя къща, плащат ми за честен труд“, казва още сестрата на актрисата.

Бергюзар Корел се срамува от сестра си сн. aksam.com

Бергюзар Корел се срамува от сестра си сн. aksam.com

Берг от своя страна никак не е очарована от сестра си. Актрисата рядко говори за нея, както и останалите от семейството. Преди дни обаче фамилията се принуди да признае съществуването й, след като съдът разпореди, че тя трябва да получи наследството си, пише sabah.com.tr.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар