Бергюзар Корел показа бебето (Халит Ергенч ги посрещнал с Лейла като принцеси – Снимки)

Гласувайте за статията

Наследницата на Шехерезада и Онур с първа снимка в социалната мрежа

Бергюзар Корел, която стана майка на момиченце в началото на месеца показа дъщеричката си в личния си профил в Инстаграм. Турската звезда от сериалите се похвали с новороденото си трето дете и пусна снимка на Лейла.

Като коментар към трогателното фото с мъничето Шехерезада написа: „Тук дълго време ще се носи ухание на мляко.”

Скоро актрисата, която прекъсна снимките на новия си проект заради напредналата си бременност сподели с последователите си, че е преживяла мъчително раждане цели 11 часа, предават от ubavinaizdravje.mk. Но всичко било с щастлив край и след два дена престой в болницата се прибрала с Лейла в къщи.

У дома била приятно изненадана с луксозно посрещане, за което се погрижил гордия татко. Халит Ергенч наел фирма за кетъринг, която приготвила най-елегантния и сладък бюфет на света, подходяща украса и всякакви сладки изкушения за двете си принцеси –голямата и мъничката.

Бергюзар Корел сподели и кадри с феновете си и написа към тях: „Наистина никога през живота си не съм яла толкова вкусни бисквитки и сладкиши.”

Онур и Шехерезада са щастливо семейство от 2009 г, въпреки, че актрисата бе обвинена тогава, че е развела тогава женения Халит. Двойката вече са шастливи родители на три деца.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар