ОПАА! Ето коя ЛАПНА по Бербатов

Гласувайте за статията

Русата Златка лудна по футболиста

Златките пак си смениха местата. След Златка Димитрова и Златка Райкова хлътна по Димитър Бербатов. Преди време атрактивната брюнетка сериозно залиташе по футболиста. А ако се вярва на слуховете, двамата са били повече от приятели.

Русата Златка лудна по Бербо

Русата Златка лудна по Бербо

За да не остане по-назад и Русата Златка побърза да се класира. Плеймейтката дори си позволи доста палав коментар по адрес на футболната звезда. “Красотата, която трябва да видите”, е написала под фотос на Бербо Райкова. Като недвусмислено намекна, че е лапнала по футболиста.

Плеймейтката дори го ухажва в социалната мрежа

Плеймейтката дори го ухажва в социалната мрежа

Както изглежда Златка е хлътнала сериозно, тъй като побърза да разпространи във Фейсбук снимката на Бербо. Но по всичко личи, не няма особено голяма надежда да се класира.

В ергенските си години спортната звезда се славеше със славата на плейбой, а името му често бе свързвано с това на певици, манекенки и моделки от цяла България. Откакто се събра с хубавата Елена обаче, Бербо отдавна не поглежда друга жена, пише „Слава“. Всъщност днес футболистът е примерен баща и съпруг, който е изцяло отдаден на семейството си. И вместо да купонясва с моделки със съмнителна слава създава фондации и организира конкурси за талантливи деца и отпуска стипендии за тяхното обучение и развитие.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар