Бербатов пред РАЗВОД!

Гласувайте за статията

Див скандал в семейството на футболиста, готви се развод

Жесток скандал се разрази в семейството на Димитър Бербатов. Спортистът постави ултиматум на блудния си брат Асен да се разведе с жена си, или ще се откаже от него.

Бербо натиска брат си за развод

Бербо натиска брат си за развод

След нарко скандала, в който Асен Бербатов се оказа замесен, цялото семейство прави и невъзможното да го раздели с жена му Димитричка.

От години в Благоевград снахата на Бербо се ползва със скандална слава. Името й често пъти се споменава във връзка със сводничество и търговия с наркотици, пишат от „ШОУ“. В родния си град Димитричка била известна като Мима Улавата и любовница на местния наркобос Васил Горчев — Кьоравия.

Мълвата носи, че след последния скандал, в който Асен Бербатов се замеси, семейството му оказва натиск да се раздели с жена си. Маргарита и сина й Митко са поставили ултиматум на Асен–да се разведе с тикналата го в калта Димитричка или те ще се отрекат от него.

Първоначално младежът се съгласил да помисли за развод, но в последствие заявил, че няма да остави жена си. Скандалите между него и семейството му обаче продължават и според близки до двойката са по-ожесточени от всякога.

Междувременно роднините на булката, които също са заможни бизнесмени, не спират да обвиняван слабохарактерния Асен за падението на семейството и жена му. Говори се, че младежът вече не издържа на скандалите и е размислил за развода.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар