Бербатов и Елена работят за трето дете в чужбина (Вижте къде се покриха)

Гласувайте за статията

Димитър Бербатов най-сетне намери така желаното време за семейството си.

От няколко дни Бербатов се е покрил вдън земя и ни вест, ни кост от него. След изненадващото за мнозина появяване на няколко тренировки на Берое, Митко е решил да стегне куфарите за чужбина, подразнен от разразилия си нездрав интерес към него.

Традиционно, футболистът и красивата му половинка прекарват дълго лято в морската си вила в Слънчев бряг. Сега, обаче, още никой не ги е забелязвал там. А и няма как, защото двамата влюбени не са в България! След натоварената подготовка за благотворителния мач и последвалите го събития, Бербатов е решил да се реваншира на търпящата и обичащата Елена с дълга ваканция зад граница.

Оказва се, че пътуването не е толкова в знак на благодарност, колкото с друга, много по-важна цел! Митко и Елена от години си мечтаят за трето дете, по възможност момиченце. Но досега все не намираха подходящия момент за това събитие. Затова тази ваканция няма да е толкова за почивка, колкото за работа за трети наследник.

Половинката на футболиста от години го натискала да увеличат семейството си и нищо чудно това да стане факт след няколко месеца. По последна информация, влюбените се подвизават в тузарски хотел в Турция. Там се радват на пълно усамотение и консумират на спокойствие любовта си, пише blitz.bg.

Бербатов и Елена заминаха на пътешествие с конкретна цел

Бербатов и Елена заминаха на пътешествие с конкретна цел

Преди това Бербатов и Елена си бяха за около седмица в България. А лятото им започна от по-рано с трип до Париж и Монако, където романтиката със сигурност е била на максимална степен. Сега очакване да ни съобщят щастлива новина!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар