Бербо: Брат ми е БОКЛУК!

Гласувайте за статията

Футболистът се срамува от брат си, не иска и да чуе за него

“Срам ме е от него. Съжалявам, че така си пропилява живота. Той е пълнолетен човек и нека си носи отговорността. Боли ме, но нищо не мога да направя”, заяви Димитър Бербатов, по повод скандала с брат си. Както стана ясно вчера, по-малкият брат на футболиста Асен бе задържат от полицията с 20 гр. кокаин.

Бербо се срамува от брат си

Бербо се срамува от брат си

Футболната звезда призна, че ужасно се срамува от постъпката на брат си. Бербо обаче е категоричен, че не желае да има нищо общо с това и трайно се разграничи от него по повод скандала, пишат от „Всеки ден“, цитирани от novini.bg.

Пред семейството си Бербатов неведнъж споделял, че брат му е боклук. А сега е бесен, че заради него ще пострада и собствената му кариера, твърдят запознати. Футболистът, който в момента рита за лондонския „Фулъм“, отказва всякакви коментари по повод скандала. И въпреки твърденията си, че нищо няма да направи за Асен,  само няколко часа след като бе задържан, брат му бе освободен от ареста.

Въпреки че бе заловен с цели 20 гр. кокаин, Асен Бербатов вече се радва на свободата си. Съдията незнайно защо реши, че младежът не е извършил кой знае колко сериозно престъпление и го пусна да си ходи.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар