април 19, 2024

Бен Афлек: Разводът с Джен беше най-голямата ми грешка (+Защо я загуби?)

https://kliuki.net/kliuki/ben-aflek-razvodat-s-dzhen-beshe-nay-golyamata-mi-greshka-zashto-ya-zagubi/159368 Kliuki.net
Бен Афлек: Разводът с Джен беше най-голямата ми грешка (+Защо я загуби?)

Бен Афлек признава, че разводът му с Джен била най-голямата му грешка.

Бен Афлек казва в откровено интервю за развода си с Дженифър Гарнър, че това е най-голямата му грешка. По време на това така искренно интервю той засяга темата и за проблемите си с алкохола и това колко голямо влияние е оказало то върху брака и кариерата му.

В интервюто пред "Ню Йорк Таймс" актьорът сподели за болката, която е преживял около раздялата си с актрисата. Двамата обявиха, че се разделят през 2015 година.

"Най-голямото съжалявам за развода ни. Преживения срам е наистина токсичен и няма положителни страни от тази раздяла. Просто се задушаваш с тази отрова, чувстваш се безполезен и без каквато и да е себестойност", пише dailymail.com.

Той признава, че нещата започнали да се влошават дори още повече когато бракът им се разпадал, започнал да пие повече и повече с всеки изминал ден.

Това се случило през периода 2015-2016 година докато най-накрая 47-годишния актьор не постъпил в рехабилитационно заведение за пристрастяване към алкохол през август 2018. Звездата от "Арго" твърди, че причината да прибегне до това крайно решение е желанието му да се бори за себе си и семейството си.

Актьорът се бори с порока от близо 20 години насам и е готов на всичко да се справи с алкохолната  зависимост. За първи път Бен прекарва 30 дни в реабилитация в Малибу през 2001 година, а Чарли Шийн лично го води там.

[caption id="attachment_161720" align="alignright" width="300"]Бен Афлек, снимка Гугъл Бен Афлек, снимка Гугъл[/caption]

През цялото време Джен и децата му са до него и го подкрепят да продължава с борбата. По този повод той каза, че е споделил с децата си, че няма нищо срамно в това да кажеш, че имаш проблем с нещо и да искаш да го разрешиш.  За съжаление дори всеотдайната му борба не му помогна да си върне Джен след като тя го остави заради изневяра.