Бен Афлек: Разводът с Джен беше най-голямата ми грешка (+Защо я загуби?)

Гласувайте за статията

Бен Афлек признава, че разводът му с Джен била най-голямата му грешка.

Бен Афлек казва в откровено интервю за развода си с Дженифър Гарнър, че това е най-голямата му грешка. По време на това така искренно интервю той засяга темата и за проблемите си с алкохола и това колко голямо влияние е оказало то върху брака и кариерата му.

В интервюто пред „Ню Йорк Таймс“ актьорът сподели за болката, която е преживял около раздялата си с актрисата. Двамата обявиха, че се разделят през 2015 година.

„Най-голямото съжалявам за развода ни. Преживения срам е наистина токсичен и няма положителни страни от тази раздяла. Просто се задушаваш с тази отрова, чувстваш се безполезен и без каквато и да е себестойност“, пише dailymail.com.

Той признава, че нещата започнали да се влошават дори още повече когато бракът им се разпадал, започнал да пие повече и повече с всеки изминал ден.

Това се случило през периода 2015-2016 година докато най-накрая 47-годишния актьор не постъпил в рехабилитационно заведение за пристрастяване към алкохол през август 2018. Звездата от „Арго“ твърди, че причината да прибегне до това крайно решение е желанието му да се бори за себе си и семейството си.

Актьорът се бори с порока от близо 20 години насам и е готов на всичко да се справи с алкохолната  зависимост. За първи път Бен прекарва 30 дни в реабилитация в Малибу през 2001 година, а Чарли Шийн лично го води там.

Бен Афлек, снимка Гугъл

Бен Афлек, снимка Гугъл

През цялото време Джен и децата му са до него и го подкрепят да продължава с борбата. По този повод той каза, че е споделил с децата си, че няма нищо срамно в това да кажеш, че имаш проблем с нещо и да искаш да го разрешиш.  За съжаление дори всеотдайната му борба не му помогна да си върне Джен след като тя го остави заради изневяра.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар