Потрес! Бен Афлек лъсна мъртво пиян пред дома на децата си (Вижте как стана за срам)

Гласувайте за статията

Бен Афлек лъсна мъртво пиян пред дома на децата си

Мъртво пиян лъсна пред дома на децата си актьорът Бен Афлек. Звездата стресна дори папараците, които го снимаха, когато едва не се строполи на земята.

Артистът се появи след Хелоуин парти на Уницеф, в компанията на своя приятелка. След като прекара няколко часа на събитието, той се щракна с новата си любима, както и със свои фенки, но едва се държеше на краката си.

Докато гаджето му го чакаше в черния джип с тъмни стъкла, Бен залиташе пред друг един автомобил. Актьорът едва не се строполи на асфалта, но все пак намери сили сам да се качи в колата и да потегли, пише TMZ.

Истинско щастие за пешеходци и минувачи, бе фактът, че актьорът не седна сам зад волана. Той бе придружен от шофьор, който го закара до дома му.

Не е тайна, че Афлек има проблеми с алкохола и хазарта, които му донесоха и разрив в отношенията с Дженифър Гарднър. Съпругата му го изостави и взе трите им деца, но заради тях, те живяха заедно няколко години дори и след развода.

„Трудно и непосилно му е да бъде трезвен. Веднъж Бен призна, че от време на време пропада. Никога не успя да стигне до момента, когато зависимостта е останала в миналото“, казват негови приятели.

Само часове преди партито, Бен заяви, че повече от година се лекува от зависимостта към алкохола и се бори да остане трезвен и да помага на другите. Само часове по-късно е заснет да се прибира пиян.

Бен Афлек лъсна пиян след запой сн You Tube

Бен Афлек лъсна пиян след запой сн You Tube

На сутринта след купона, Афлек се появи пред дома на Дженифър и децата в отлично настроение. „Случва се да сбъркам. Но няма да позволя това да ме съсипе“, каза той пред папараците. Едва ли обаче бившата му съпруга е реагирала толкова щастливо на поведението му.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар