Бен Афлек на колене пред Дженифър Гарнър: Тя спаси кариерата ми (Още признания)

Бен Афлек на колене пред Дженифър Гарнър: Тя спаси кариерата ми (Още признания)
2 (40%) 1 vote

Бен Афлек на колене пред Дженифър Гарнър: Тя спаси кариерата ми, още признания от актьора

Дженифър Гарнър може да бъде обявена за най-добра бивша съпруга. Гарнър определено направи нещо, което не очакваше никой, дори самият Бен.

Двамата обявиха, че се разделят през 2015 година. Преди време Бен сподели в откровено интервю за развода си с Дженифър Гарнър, че това е най-голямата му грешка. По време на това така искренно интервю той засягна и темата за проблемите си с алкохола и това колко голямо влияние е оказало то върху брака и кариерата му като цяло.

Проблемите му с алкохола с времето се разрастнаха и това започна да се забелязва доста. Имаше няколко неудобни и неприлични случая покрай него и причината за тях е именно алкохола. Това се случило през периода 2015-2016 година докато най-накрая 47-годишния актьор не постъпил в рехабилитационно заведение за пристрастяване към алкохол. Звездата от „Арго“ твърди, че причината да прибегне до това крайно решение да отиде на лечение е желанието му да се бори за себе си и семейството си.

През цялото време Джен и децата му са до него и го подкрепят да продължава с борбата. За съжаление дори всеотдайната му борба и усилия не му помогна да си върне Джен след като тя го остави заради изневяра.

Това обаче не беше причина тя да го изостави в този така труден за него момент. Дженифър отиде да разговаря с режисьора на “The Way Back“ О’Конър, за да се увери, че Афлек няма да загуби ролята си във филма докато е в рехабилитацията, пише Press24.

„Току-що започна подготовката за филма, а той отново започна да пие“, каза О’Конър, обяснявайки. „Студиото счете проекта за готов. Тогава Дженифър, бившата му съпруга, излезе и каза, че той е на лечение и ме помоли да не го отписвам от филма, защото Афлек наистина искал да бъде част от него.“

снимка Press24

снимка Инстаграм

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар