Бейби бум в бТВ! И Поли Гергушева става мама след Петя Дикова (Всичко за събитието – Снимки)

Гласувайте за статията

Водещата на Cool…T е бременна, отложи сватбата, но ще става мама

Поли Гергушева, която сменни излязлата по майчинство Петя Дикова днес обяви новината, че е бременна. Водещата на Cool…T сподели със зрителите, че от септември няма да е на екран защото и тя ще излезе по майчинство от есента.

Поли Гергушева обяви най-хубавата новина, че ще става мама
Снимка: Инстаграм

Истински бейби бум се вихри в ефирната национална медия. Щерката на Аня Прнчева и Сашо Диков повлече крак и след като даде живот на сина си Сашко сега отново е в очакване на второ отроче.

Ето го бебето,което расте в коремчето на водещата
Снимка: Инстаграм

Поли, която я замести ще стане мама за първи път в края на тази година. Тя пусна снимка в социалната мрежа на бебето си от видеозона. На която се вижда крачето му. Бъдещата майка сподели, че са много щастливи с таткото в очакване на наследника си. Но не разкри пола на детето.Като добавя, че се шегували как с този атлетичен крак бъдещия колоездач или колоездачка ще върти педалите по планините.

Водещата призна, че все още няма фото с наедрял корем тъй като едва сега започва да й личи. Поли Гергушева, която се сгоди през февруари тази година планираше лятна сватба край скалистия бряг на Тюленово, предават от bgdnes.bg. Но коронавируса обърка плановете на красавицата, но пък ще й се случи нещо още по-хубаво.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар