Без наследство ли? Наталия Гуркова с диамант за 500 бона (Вижте баровското й бижу)

Гласувайте за статията

Наталия Гуркова с диамантен пръстен за половин милион долара, вдовицата на Михалевич осигурена за цял живот

Наталия Гуркова затвори устата на ония, които говореха, че южноафриканската мафия я е заставила да се откаже от наследството на убития си съпруг. За миската няма никакво значение дали ще се сдобие с някакъв дял от богатството на черногорския диамантен търговец. Джордже Михалевич се е погрижил за нея да е осигурена до края на живота си.

Снимка: Ретро

Почернената вдовица най-сетне се завърна в публичното пространство като водеща на онлайн проект. От черната дупка, в която бе изпаднала след загубата на Джордже я извади друг мъж. Стилиян Иванов, който е режисьор успя да я навие да застане пред камерата.

Едва се съвзела от трагедията Наталия се опитва смело да продължи напред. Тя започна да се появява в медиите. Но винаги избягва да говори за тежката драма, която изживя. Красавицата се зарече, че няма да коментира нищо от личния си живот и няма да сподели публично за ада, през който премина.

Мис България дори и да не вземе долар от наследството на Джордже е собственичка на колекция скъпоценни камъни. На която ценителите на бижута могат да й завидят. Един от диамантите си тя показа по време на появата си на екран по бТВ. Преди дни тя се показа вместо с венчална халка с огромен диамантен пръстен. Който привлече погледите с  масивния си скъпоценен камък.

Говори се, че това бижу е само малка прашинка в нейната колекция. Паметливи си спомнят как по време на сватбата с Натлия Михалевич дари на всеки гост по един диамант за спомен. Съпругът на миската й подарявал най-качествените и чисти диаманти. А тя ги пазела в трезор. Смята се, че стойността на камъните в някъде към 10 милиона долара, предават от retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар