Без корекции, ама друг път! Видео разкри потресаващите джуки на Ивон Динева (Вижте как се криви – Фото + Видео)

Гласувайте за статията

Ивон Динева напълно засенчи Мария с гигантските си джуки

Кратко видео, на което дъщеря й Ивон пее и танцува, направо заля Анелия с вълна от омраза. Поводът за гнева на почитателите на певицата е външния вид на единствената наследничка на изпълнителката от брака й с Коко Динев.

„Това дете ще надмине и Сузанита”, пише Ваня. „Просто нямам думи…това е отвратително…не е нормално на 15год,да се държи по този начин,с такива маниери,жестове. 2-рата Сузанита,не знам само коя от двете е по-гнусна! Жалко иначе много харесвам Анелия”, пише Бояджиева.

Ивон Динева

Снимка: Инстаграм/Клюки.нет

„Ужассс! Устните и са ужасно гнусни и се държи като уличница.. Анелия, вие сте със страхотни устни, защо позволихте на дъщеря си да се обезобрази така.. Ужасно долнопробно”, не крие възмущението си Надежда. Ивон наскоро стана на 16 години и очевидно не позволява на никой да й се бърка в живота, иначе нямаше да изглежда като патка в устата.

Анелия неведнъж е определяла дъщеря си като „кифла“, но е твърдяла, че те се гримира само при специални поводи или в празничните дни. Наблъсканите устни обаче слагат край на спекулациите, че малката няма корекции, пише hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар