Безработна ли?! Мария пак изпрати дъщеря си в скъпарското училище (Видео + колко се изръси за таксите)

Гласувайте за статията

Мария прати щерка си на училище, може да е безработна, но се изръси с 46 хилядарки за най-скъпарското школо

Мария слезе от сцената и официално се обяви за безработна. Само, че фолкаджийката продължава да поддържа високо ниво на живот. Макар да няма участия и да не получава високи хонорари.

От публикация в социалната мрежа се разбра, че тя е изпратила Марая в училище за първия учебен ден. Порасналата й щерка ще ходи присъствено в най-елитното Англо-американско училище в София. Където учебната година вече започна.

Марая вече е в седми клас и й предстои да кандидатства в някоя от престижните гимназии и затова трябва яко да заляга над уроците от по-рано, вместо да изграе като останалите деца, които ще тръгнат на школо от 15 септември.

Като всяка грижовна майка Мария дава мило и драго за детето си. Тя преди няколко години записа щерка си в училището, където учат само деца на  богати бизнесмени и дипломати. А сумата от 23 хиляди евро на година изобщо не е проблем на останалата без доходи певица.

За първия учебен ден тя е стъкнала девойката с бяла маркова тениска и клин. А раницата й е направо уникална, пишат феновете. Косата на Марая е събрана в красива прическа и я прави да прилича на малка госпожица.

От видеото се вижда, че дъщерята на Мария отива с удоволствие на училище с автомобила S класа, без да се притеснява от заразата. А по всичко личи, че й майка й е спокойна, предават от hotnews.bg.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар