Безочие! Джулиана Гани се взе за звезда, отказва да си плаща сметките в заведенията (Вижте как се излага)

Безочие! Джулиана Гани се взе за звезда, отказва да си плаща сметките в заведенията (Вижте как се излага)
5 (100%) 1 vote

Джулиана Гани отказва да плаща в заведенията, била твърде голяма звезда

Акциите на силиконовата фурия Джулиана Гани са се покачили рязко, след участието й в последния сезон на „Биг Брадър“. Затова смуглата блондинка и приятелчето й Илиян отказвали да плащат сметките си по заведения. За грозната изцепка на плейбойката алармираха от управата на столично заведение, където Гани отказва да плати консумацията си за трети пореден път, научи HotNews. Става въпрос за софийския клуб „Планет“, където Малката Джулка обича често да разпуска.

И ако преди чинно си е плащала сметките, то през последните и няколко посещения там, влизала в ролята на голямата звезда, на която трябвало да и прислугват безплатно. След като дивяла и се забавлявала с фитнес инструктора, тя напускала заведението без да поиска сметката им. Възлюбеният й също нямал елементарното мъжко поведение, в което той да направи тази крачка като кавалер.

Джулиана Гани

Снимка: Инстаграм

Първоначално от клуба приели ситуацията за недоразумение и решили да й опростят консумацията, която била на стойност около 100 лв. Случката обаче се повторила и на персонала в бара пределно им станало ясно, че блондито се прави на голямо селебрити и изобщо не иска да плаща. Фризьор се изгаври сексуално с Джулката „Възмутени сме от наглостта й. В заведението ни са идвали къде къде по-популярни и успели хора, но никога не е имало такива ситуации. Наш’та обаче се изнесе като пръдня в гащи. Дори не я усетихме, кога си е тръгнала, а все пак не е от незабележимите клиентки“, обобщиха повторилата се нагла ситуация на Гани.

Видяла ,че веднъж и два пъти номера минава, Джулката отново се опитала да направи номера неотдавна. Трябвало да снима репортаж за предаването „На кафе“. Този път от персонала решили да се презастраховат и донесли касовия бон на мига след като Джулката обилно поръчала пийване и хапване. Когато й донесли фиша, риалити звездата гръмогласно избухнала: „Как може да ми носите сметка?! Вие не знаете ли коя съм аз?!“, разкрещяла се силиконката и категорично отказала да плати.

Смаяната сервитьорка не знаела как да реагира, тъй като управителя на заведението отсъствал в този момент.Така Гани за трети път най-нахално и безсрамно се почерпила на аванта. „Най-вероятно и на други места прави такива номера. При нас обаче вече не е от желаните клиенти“, коментирали от заведението. В същото време Гани и приятеля и Илиян не спират да демонстрират възможностите си.

Спортягата често се фука колко печели от книгата си с хранителни режими. Тънкото книжле струвало 40 лв., а Найденов не спирал да изтъква, че продава по минимум 10 книги на ден.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар